Kommunikation

Kommunikation

Hur kommunicerar ni med föreningens medlemmar?
Kommunikation är viktig för att en medlem ska känna tillhörighet och gemenskap med föreningen. Vi hjälper er med tips och en plan för hur ni når ut till medlemmarna.

Hur marknadsför ni er förening och era arrangemang?
Vi hjälper er med tips för hur man visar upp sin verksamhet och nätverkar på en Facebooksida, andra sociala medier och hemsida. Vi ger också tips och stöd i fritt bildbehandlingprogram, informationsmaterial med mera.

DOKUMENT

Skapa egen karta i Google Maps
Föreningspoolen har skapat en guide över hur ni på ett enkelt sätt visar er verksamhet eller ett arrangemang på en egen karta.
Skapa egen karta i Google maps

Dokument om Bildrättigheter
Föreningspoolen har skapat ett dokument där du får information om äganderätten till foto och konst enligt lagen om upphovsrätt och foto som personuppgift enligt GDPR. Var man kan hitta foto för användning på er förenings hemsida eller sociala medier. Vad ska man tänka på innan man lägger upp foto på föreningens medlemmar eller personer som varit med på föreningens event.
Bildrättigheter

Stöd för digitala möten
Det spelar ingen roll om du ska möta en kollega som du känner väl, eller styrelsen digitalt. Alla har rätt att få en bra upplevelse under ett videomöte. För att ett distansmöte ska bli en bra upplevelse för alla behöver man t.ex. ha koll på hur du sitter, tekniken och vad andra ser. Föreningspoolen har skapat dokumentet Stöd för digitala möten som ger många bra tips.

Tips för att bli en digital mötesexpert
Tips på digitala mötesverktyg

Scroll to top