Tid för årsmöte

Inför kommande årsmöte i er förening är det dags att ta tag i planeringen. Det är viktigt för styrelsen att förbereda sig väl inför genomförandet. I stadgarna finns alla formalia som måste uppfyllas.

I vår dokumentbank hittar ni bra hjälp för att komma igång. I dokumentet Dags för årsmöte finns en checklista över de olika sakerna man måste göra och ha koll på.

Behöver ni stöd för att genomföra ett fysiskt årsmöte?
Eller helt allmänt önskar diskutera kring formen för ert årsmöte, så kontakta oss. Skicka ett mail till info@foreningspoolmalmo.se
Tillsammans diskuterar vi kring upplägg och genomförande.

Behöver ni stöd för att genomföra ett digitalt årsmöte?
Tillsammans diskuterar vi kring upplägg och genomförande. Beroende på omfattning kan en kostnad tillkomma. Skicka ett mail till info@foreningspoolmalmo.se.

Om ni tidigare har genomfört ett digitalt årsmöte med vår hjälp och vill göra samma för årsmötet 2022  så går det bra att fylla i era önskemål här. Ni kommer att bli kontaktade av Olle Möller på KC Kompetenscenter som också svarar på praktiska frågor rörande genomförandet.

Det går bra att ringa till oss på 0793-212252, om vi inte svarar direkt så lämna ett meddelande på telefonsvararen om ni vill att vi ska ringa tillbaka.

Föreningspool Malmö genomför Hjälp med Digitalt årsmöte i samverkan med KC Kompetenscenter och fritidsförvaltningen med stöd av Fritidsnämnden i Malmö.