Hjälp med digitala årsmötet

Ett digitalt årsmöte kan innebära stora utmaningar. Det kan bli svårare att förbereda årsmötet och det finns många tekniska frågor att lösa för att genomföra det.

Behöver ni stöd för att genomföra ett digitalt årsmöte?
Eller helt allmänt önskar diskutera kring formen för ert årsmöte, så kontakta oss. Skicka ett mail till info@foreningspoolmalmo.se. Det går bra att ringa till oss på 0793-212252, om vi inte svarar direkt så lämna ett meddelande på telefonsvararen om ni vill att vi ska ringa tillbaka.

Tillsammans diskuterar vi kring upplägg och genomförande. Beroende på omfattning kan en kostnad tillkomma.

Föreningspool Malmö genomför Hjälp med Digitalt årsmöte i samverkan med KC Kompetenscenter och fritidsförvaltningen med stöd av Fritidsnämnden i Malmö.