Testmaterial

Marknadsföring med (mobil) film

Heldagsutbildning lördagen den 28 januari där ni får lära er mobil filmteknik och marknadsföra föreningen på sociala medier för att attrahera medlemmar, förtroendevalda, ledare m.m. Läs mer

Verktygslåda

Tips på gratis digitala verktyg

I vår verktygslåda finns bland annat länkar till CapCut för att skapa videor till dina sociala kanaler. Här finns också tips på grafiska designverktyg.

Verktygslåda

Er visuella kommunikation

Vi hjälper er med att komma i gång med att skapa er logotyp, välja färger och typsnitt samt skapa mallar.I vår verktygslåda finns bland annat länkar till CapCut för att skapa videor till dina sociala kanaler. Här finns också tips på grafiska designverktyg.

Skapa en egen karta

Skapa egen karta i Google Maps

I vår dokumentbank finns bland annat en guide över hur ni på ett enkelt sätt visar er verksamhet eller ett arrangemang på en egen digital karta.

Visuell kommunikation

Skapa er grafiska profil och grafiska manual

I vår dokumentbank finns bland annat en checklista för de byggstenar som behövs för att skapa er grafiska profil vilken är grunden för er visuella kommunikation.

Visuell kommunikation

Er visuella kommunikation

Vi hjälper er med att komma i gång med er grafiska profil - logotyp, välja färger och typsnitt samt skapa mallar. Läs mer

Bli en bättre arbetsgivare

Nya utbildningar i Föreningspool Malmö!

Föreningspool Malmö erbjuder två helt nya utbildningar som riktar sig till ideella föreningar i Malmö som har anställd personal eller funderar på att anställa.

Planeringsverktyg

Tips på gratis digitala verktyg

I vår verktygslåda finns bland annat länkar till Plandisc för att skapa årshjul. Här finns också tips på andra verktyg för att samarbeta online.

Workshop med styrelsen

Inför årsmötet

Behöver ni få koll på allt som ska förberedas inför ert årsmöte? Boka gärna in en workshop med hela styrelsen hos Föreningspool Malmö.

Påsktider

Påsktider

Vi i föreningspoolen hoppas ni får en fin helg. Behöver ni komma i kontakt så fyll i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar så fort vi kan. Glad Påsk!

Sommartider 2023

Praktisk bokföring - Läs mer

Sommar 2023

Vi håller öppet hela sommaren men eftersom det är semestertider är personalstyrkan begränsad. Behöver ni komma i kontakt så fyll i vårt kontaktformulär. Vi återkopplar så fort vi kan. Ha en skön sommar!